NÅ ER DET NOK!

I dag koker det virkelig! Vi kjemper hver dag for å finne årsaker til HVORFOR Viktoria er syk. For uten å finne ut hvorfor, kan vi heller ikke finne behandling. For jeg nekter og godta det flere norske leger ber meg om: “Dra på kurs for å lære å leve med sykdommen!” Med all den forskningen som pågår verden over, som gang på gang viser det vi er sikre på: ME SITTER IKKE MELLOM ØRA!!!  Det er funnet biologiske markører både i blod, i tarmsystemet og i cellenes energi produserende mitokondrier hos ME pasienter. Så hvorfor i all verden  kan ikke alle leger innse dette og jobbe ut fra det? Selvfølgelig skal man ta vare på den psykiske helsen også, MEN det er ikke det som er årsaken til sykdommen!

Vi har hele veien under Viktorias sykdom hatt kontakt med helsesøster og psykolog i kommunen. Men ingen av de har snakket med henne selv. Så klart har de ikke det. Hun ligger jo på sitt mørke rom uten å klare å kommunisere med oss foreldre heller. Så hvordan i all verden skal de kunne komme i noen opposisjon til å snakke med henne? Og hva er hensikten? Hvorfor er det slik at den psykologiske biten av helsevesenet er så ivrige, og ikke klarer å forstå at så lenge hun er så syk, må den fysiske biten få plass først?

Hvorfor står det ikke en herskap med leger på døra her for å undersøke henne, ta prøver og prøve å finne årsaker og behandling? Istedenfor skal barnevern på plass, og igjen spør jeg..Hva er hensikten? Det svares med at “hun  har jo ikke vært på skolen på ett år..” Nei det har ikke alvorlig syke kreft barn heller! For de er for syke til det, og det jobbes intenst med å få de friske. Så hvorfor er dette så mye annerledes? Jeg vil påstå at mye av grunnen er uvitenhet og lite oppdaterte leger, som setter føringer som ligger årevis bak i tid hvis man skal se på forskningen for denne sykdommen. De stakkars barna i dette landet med denne sykdommen har jo ingen sjans! Det er på tide å våkne opp, støtte seg til det vitenskapen sier, og slutte å synse noe mer rundt denne sykdommen. Vi har ingen tid å miste, og disse barna har ikke flere år og miste!

Brett opp ermene leger! Les, oppdater dere, lytt til oss som lever med dette, og begynn å spill på lag med oss. Det får være grenser på hvor mange kamper vi skal måtte tåle!

3 kommentarer
    1. Kjære deg, føler med din smerte. Så vondt når barne går glipp av livet, og alle ukene som forsvinner for dem. Har en datter som hadde ME fra hun var 10 år. Grusom og vond tid. Ta gjerne kontakt med meg for en prat. Vet det kan hjelpe med en som vet hva du går gjennom. Hun er nå 20 år og helt frisk. Det er verdens størst lykke. Styrke klemmer fra meg

    2. Det er mange barn som i likhet med din datter har ligget på mørke rom i flere år og som har blitt helt friske med Lightning Process.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg