Hvor lenge skal jeg klare dette?

Det kjennes ut som jeg er på vandring utover i havet. Vannet rekker meg stadig høyere oppover…hvor lenge er det igjen før jeg er under vann?

Jeg leter febrilsk etter svar på hva jeg kan gjøre for å redde ungene mine, og meg selv ut av dette sykdoms marerittet. Hver gang jeg ser et lys i tunellen går jeg all inn. Lærer med alt som kan læres, leser alt som kan leses, kjøper inn hauger med kosttilskudd, vann rense maskin, meditasjonsmatter med strøm, massasjebenk, eteriske oljer…lista er lang. Jeg oppsøker leger i inn og utland som alle har sine teorier, men enda mangler vi svar. Jeg klarer ikke gi meg, nekter å gi opp. Det er min største oppgave som mamma og aldri gi opp barna mine, så da kan jeg heller ikke gi opp denne kampen. Men det er også grenser for hvor mye et menneske, og et mammahjerte kan klare å bære. Det føles som om jeg drukner, jeg kaver og kaver for å holde meg over vann. Hvor lenge til skal vi ha det sånn? Når kan jeg igjen se mine vakre barn fulle av energi? Kast ut en redningsvest til meg vær så snill! Jeg trenger det!

-anette-

 

2 kommentarer
    1. Sterk lesing. Jeg har ingen redningsbøye er jeg redd, men det er utrolig hvilke krefter man får når man står i det. Håper dere får hjelpen dere trenger snart! <3

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg